ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΣΕΖΟΝ No:02

 

Προκήρυξη 2ου Πρωταθλήματος Διπλών Γυναικών

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΣΕΖΟΝ No:02

Το σωματείο Α.Μ.Π.Σ. Μετεωρίτες (www.metewrites.gr), προκηρύσσει για τα μέλη του το «2ο Πρωτάθλημα Διπλών Γυναικών Τρελαμένων Τενιστών».

Άρθρο 1ο : ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το σωματείο των Μετεωριτών αποτελεί τον νόμιμο φορέα εκπροσώπησης των Τρελαμένων Τενιστών και η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα πραγματοποιείται μόνο μέσω της εγγραφής μέλους στο μητρώο του σωματείου η οποία ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στο Πρωτάθλημα που υπάρχει στο site των τρελαμένων(trelamenoitenistes.gr).


Απαραίτητη προυπόθεση,η οποία και προηγείται όλων των παραπάνω είναι η εγγραφή στο site των τρελαμένων (trelamenoitenistes.gr).

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:Από Δευτέρα 30/12/2019 έως και Παρασκευή 10/1/2020 και ώρα 23:00 (συμπεριλαμβανομένης και της κατάθεσης του κόστους συμμετοχής).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Για τα εγγεγραμμένα μέλη:

1. Κάνουμε είσοδο στην ιστοσελίδα μας(trelamenoitenistes.gr) με τους κωδικούς μας. Το "Είσοδος" βρίσκεται επάνω και δεξιά.

2. Αφού πλέον έχουμε συνδεθεί στην ιστοσελίδα με τους κωδικούς μας, πατάμε το "Δήλωση Εγγραφής" και εκεί κάνουμε την εγγραφή στο Πρωτάθλημα.

3. Ολοκληρώνουμε την εγγραφή μας καταθέτοντας το κόστος συμμετοχής εντός προθεσμίας των δηλώσεων.

eggrafes-27-1-18

Για τα νέα μέλη:

Για την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι απαραίτητη η εγγραφή στην ιστοσελίδα μας(trelamenoitenistes.gr) ως μέλη (απαιτείται μόνο ένα e-mail).

1. Η εγγραφή στην ιστοσελίδα γίνεται πατώντας στο "Εγγραφή" που βρίσκεται επάνω και δεξιά.

2. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή μέλους ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με τα εγγεγραμμένα μέλη.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο Πρωτάθλημα ελέγξτε τη "Λίστα Συμμετεχόντων" στο menu του 9ου πρωταθλήματος του site,όπου πρέπει να αναγράφεται το όνομα σας.

Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής για όλους είναι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν ο μηχανισμός εγγραφής στο site δεν λειτουργεί,τότε για την πραγματοποίηση της εγγραφής πρέπει τα στοιχεία και των δύο συμμετεχόντων-μελών του ζευγαριού(ονομ/νυμο,πατρώνυμο,τηλ/νο,mail επικοινωνίας,αποδεικτικό κατάθεσης συμμετοχής-φωτο απόδειξης )να αποσταλλούν με ένα μήνυμα στο mail επικοινωνίας των τρελαμένων  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όσες δεν έχουν  ζευγάρι και θέλουν να πάρουν μέρος, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους  ( ονομ/νυμο,πατρώνυμο,τηλ/νο,mail επικοινωνίας ) στο mail επικοινωνίας των τρελαμένων  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας την πρόθεση τους να συμμετέχουν.Έτσι αυτές θα γίνονται ζευγάρια μεταξύ τους ( με τήρηση χρονικής σειράς προτεραιότητας αποστολής του mail ).

Άρθρο 2ο : ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ το άτομο για όλους (εγγεγραμμένα - τακτοποιημένα και μη και νέα μέλη) και αφορά : :

α)Για ήδη εγγεγραμμένα μέλη την ετήσια συνδρομή στο σωματείο των Μετεωριτών για το 2020 προκειμένου να συμμετέχουν στο 2ο πρωτάθλημα διπλών γυναικών,στο 2ο πρωτάθλημα διπλών μικτών καθώς και στο 4ο πρωτάθλημα απλών γυναικών την άνοιξη του 2020 (15€ και για τα τρία πρωταθλήματα ).


β)Για νέα μέλη, την εγγραφή και ετήσια συνδρομή στο σωματείο των Μετεωριτών για το 2020 προκειμένου να συμμετέχουν στο 2ο πρωτάθλημα διπλών γυναικών,στο 2ο πρωτάθλημα διπλών μικτών καθώς και στο 4ο πρωτάθλημα απλών γυναικών την άνοιξη του 2020 (15€ και για τα τρία πρωταθλήματα ).

Το ποσό της συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί στον παρακάτω αρ.λογαριασμού του σωματείου.Στο καταθετήριο (αν πρόκειται για κατάθεση στο ταμείο) ή στην αιτιολογία (αν πρόκειται για webbanking) αναγράφεται υποχρεωτικά

ΠΡΩΤΟ το ονομ/νυμο

ΔΕΥΤΕΡΟ το πατρώνυμο και

ΤΡΙΤΟ οι λέξεις συνδρομή 2020

προκειμένου να είναι ευδιάκριτα στην αναφορά που παίρνουμε από την τράπεζα.


Προσοχή : πιθανή προμήθεια από διατραπεζική συναλλαγή επιβαρύνει τον παίχτη και απαιτεί συμπληρωματική κατάθεση έως το καθαρό συνολικό ποσό των 15€ αν το ποσό της κατάθεσης είναι ελλιπές εξ'αιτίας της προμήθειας αυτής.

Σε περίπτωση ομαδικής κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφονται στο καταθετήριο τα ον/μα και πατρώνυμα όλων των συμμετεχόντων προς αποφυγή παράλειψης εγγραφής κάποιου τρελαμένου.

Τραπεζικός Λογαριασμός του σωματείου

Τράπεζα: Eurobank

Αρ.Λογαριασμού: 0026.0243.78.0200827972

IBAN: GR3602602430000780200827972


Άρθρο 3ο: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το σύστημα διεξαγωγής είναι Πρωτάθλημα μεταξύ των συμμετεχόντων ζευγαριών με αγώνες round robin (όλοι με όλους) σε ομίλους μιας κατηγορίας(μόνο Α κατηγορία) με πρόκριση των πρώτων και συμμετοχή σε τελική φάση αγώνων knock-out που οδηγούν σε έναν τελικό και ανάδειξη του πρωταθλητή.


Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για την διοργάνωση του πρωταθλήματος είναι τα 6 ζευγάρια.Άρθρο 4ο : ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ –ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ


Θα καθοριστούν ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : Δευτέρα 13/1/2020
ΤΕΛΙΚΟΣ : ΚΥΡΙΑΚΗ 29/3/2020

Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για την διοργάνωση του πρωταθλήματος είναι τα 6 ζευγάρια.

Η τοποθέτηση των ζευγαριών στους ομίλους θα γίνει με βάση την πιο υψηλή κατάταξη της μιας από τις δύο παίκτριες στο τέλος της τελευταίας σεζόν των απλών.

Άρθρο 5ο : ΕΠΑΘΛΑ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ


Στους Πρωταθλητές και φιναλίστ  θα απονεμηθούν κύπελλα Πρωταθλητών και κύπελλα δεύτερης θέσης.

Άρθρο 6ο : ΠΟΝΤΟΙ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται στα 2 νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση που το σκορ είναι 1-1 σετ, τότε θα ακολουθεί super tie break για να βγει ο τελικός νικητής.

Κάθε παιχνίδι που θα κρίνεται στο super tie-break θα υπολογίζεται από το σύστημα ως 3ο σετ με σκορ 7-6 υπέρ του νικητή.

Νικητής game θα είναι το ζευγάρι που φτάνει πρώτο τους 4 πόντους(no advantage).

Αν το σκορ είναι στην ισοπαλία (40-40),τότε το ζευγάρι που υποδέχεται επιλέγει την πλευρά του γηπέδου ( deuce ή advantage )που θα υποδεχθεί το σερβίς.

Ο νικητής κάθε αγώνα θα παίρνει 2 βαθμούς και ο ηττημένος 1 βαθμό.

Αν κάποιος αγώνας δεν πραγματοποιηθεί και τα δύο ζευγάρια θα παίρνουν 0 βαθμούς.

Αγώνας στον οποίο δεν θα υπάρχει ενημέρωση αποτελέσματος εντός προθεσμίας και τα δύο ζευγάρια θα παίρνουν 0 βαθμούς.

Σε περίπτωση τραυματισμού ή εγκατάλειψης μιας παίκτριας-ζευγαριού με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώνεται στο άλλο ζευγάρι με σκορ 6-0 6-0 και δεν επαναλαμβάνεται.

Αν κάποιο ζευγάρι αποσυρθεί για οποιοδήποτε λόγο από το πρωτάθλημα, διατηρεί τους βαθμούς που έχει μέχρι εκείνη τη στιγμή και χάνει άνευ αγώνα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αν δύο ή και περισσότερα ζευγάρια ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα, τα κριτήρια θα είναι τα εξής:

1) Διαφορά σετ (κερδισμένα σετ – χαμένα σετ = διαφορά σετ)

2) Διαφορά games (κερδισμένα games – χαμένα games = διαφορά games)

3) Νικηφόρα σετ

4) Νικηφόρα games

5) Κλήρωση

 


Άρθρο 7ο :ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η διεξαγωγή ενός αγώνα είναι αποκλειστική ευθύνη των τεσσάρων αντιπάλων και γι'αυτό προυποθέτει θετική στάση από την αρχική φάση της επικοινωνίας για τον ορισμό του μέχρι και το τέλος του.Η απαξίωση και η δημιουργία προβλημάτων δεν αρμόζει σε κανέναν μας και πολύ περισσότερο στη διεξαγωγή ενός τέτοιου πρωταθλήματος.

Προηγούμενη εμπειρία από φαινόμενα αναβλητικότητας και αδιαφορίας των παικτών σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων,επιβάλλει την απόλυτη τήρηση και εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος των αγώνων με σκοπό την διασφάλιση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος και την προστασία των συνεπών τρελαμένων επιβραβεύοντας έτσι την συμπεριφορά και νοοτροπία τους.Καμμία αναβολή λοιπόν δεν θα δοθεί και για οποιοδήποτε λόγο.


Κατά την εγγραφή σας στο Πρωτάθλημα εκτός των άλλων θα ζητηθεί από όλους κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Θα ενημερωθείτε για τα τηλέφωνα των παιχτριών με εσωτερικό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας (βλέπε παρακάτω) και με
sms στο κινητό που δηλώθηκε στη φόρμα εγγραφής ως τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στην ιστοσελίδα μας θα υπάρχει αναρτημένο το πρόγραμμα των αγωνιστικών όλης της σεζόν, όπου θα ενημερώνονται οι αγωνιζόμενες και θα συνεννοούνται μεταξύ τους για να παίξουν τον αγώνα τους.

Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει κάποιο «γηπεδούχο ζευγάρι» (αυτό που τα ονόματα του αναγράφονται πρώτα).

Σε κάποια παιχνίδια θα υπάρχει το διακριτικό σημάδι Η σε φιλοξενούμενους. Σε αυτούς τους αγώνες θεωρούνται γηπεδούχοι αυτοί με το σημάδι Η στο όνομα τους.

Η επιλογή των αντιπάλων με την οποία θα ορίζονται κάποιοι γηπεδούχες ή φιλοξενούμενες, είναι τυχαία και ορίζεται από το σύστημα αυτόματα.

Οι παίχτριες θα έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις ανάλογα με το αν είναι γηπεδούχες ή φιλοξενούμενες.

Πιο συγκεκριμένα:

Το Γηπεδούχο ζευγάρι :

Έχει την ευθύνη της επικοινωνίας εξίσου με τον φιλοξενούμενο.

Επιλέγει το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Το γήπεδο πρέπει να είναι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αν το γήπεδο είναι επί πληρωμή αναλαμβάνει τα έξοδα.

Συμφωνεί από κοινού με τις φιλοξενούμενες για την ημέρα και ώρα που θα παίξουν.

Αν είναι οι νικήτριες ενημερώνουν για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αν αντιμετωπίσουν αδυναμία επικοινωνίας εξ'αιτίας των φιλοξενούμενων ενημερώνουν τον επιδιαιτητή προκειμένου να καταχωρηθεί υπέρ τους ο αγώνας.

Αν αντιμετωπίσουν άρνηση, ασυνεννοησία ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ενημερώνουν τον επιδιαιτητή προκειμένου να καταχωρηθεί υπέρ τους ο αγώνας.

Το Φιλοξενούμενο ζευγάρι :

Έχει την ευθύνη της επικοινωνίας εξίσου με τον γηπεδούχο.

Ενημερώνεται από τον γηπεδούχο για το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας. Αν το γήπεδο είναι επί πληρωμή ενημερώνει τους γηπεδούχους αν πρόκειται να συμμετέχουν οικιοθελώς στα έξοδα της ενοικίασης του γηπέδου.

Συμφωνεί από κοινού με τους γηπεδούχους για την ημέρα και ώρα που θα παίξουν.

Επιλέγει τις μπάλες του αγώνα (εάν κάποιος ανοίξει καινούργια κονσέρβα με μπάλες, τότε ο αγώνας θα γίνει με τις καινούργιες).

Αν είναι οι νικήτριες ενημερώνουν για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αν αντιμετωπίσουν αδυναμία επικοινωνίας εξ'αιτίας των φιλοξενούμενων ενημερώνουν τον επιδιαιτητή προκειμένου να καταχωρηθεί υπέρ τους ο αγώνας.

Αν αντιμετωπίσουν άρνηση, ασυνεννοησία ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ενημερώνουν τον επιδιαιτητή προκειμένου να καταχωρηθεί υπέρ τους ο αγώνας.
Άρθρο 8ο : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

α)Προς τους συντονιστές με E-mail στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


β)Από τους συντονιστές προς τους συμμετέχοντες με:1)ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Ο εσωτερικός μηχανισμός μηνυμάτων είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα επικοινωνίας των συντονιστών με τους συμμετέχοντες μέσω της ιστοσελίδας μας.

Θα ενημερώνεστε είτε με ομαδικό είτε με προσωπικό μήνυμα κάθε φορά που θα έχουμε κάτι να σας ανακοινώσουμε. Mε αυτόν τον τρόπο θα λάβετε και τα τηλέφωνα των αντιπάλων σας.

Τα μηνύματα θα τα βλέπετε εφόσον κάνετε είσοδο με τους κωδικούς σας.

Πως λειτουργεί:

Κάθε φορά που θα έχετε ένα νέο μήνυμα θα εμφανίζεται η κόκκινη μπάρα που βλέπετε στη φωτογραφία, όπου αν πατήσετε επάνω το διαβάζετε απ'ευθείας.

minima 16 1

Όλα τα μηνύματα σας μπορείτε να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή στο μενού "Εργαλεία".

minimata 16 1

Οι συντονιστές θα φροντίζουν να σας κρατούν ενήμερους για ότι σας αφορά αλλά δεν φέρουν καμία ευθύνη αν δεν λάβετε κάποια ειδοποίηση από δική σας παράληψη.
2) E-mail (αυτό που δηλώθηκε στη φόρμα εγγραφής)

3) Sms (αυτό που δηλώθηκε στη φόρμα εγγραφής)

4) Τηλέφωνο (αυτό που δηλώθηκε στη φόρμα εγγραφής)

5) Facebook (
trellamenoitennistes)

6) Site των τρελαμένων (
www.trelamenoitenistes.gr)Άρθρο 9ο : ΕΠΙΔΙΑIΤΗΣΙΑ

ΕΠΙΔΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Για θέματα επιδιαιτησίας θα απευθύνεστε στην ενότητα «Επιδιαιτησία» που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα. Η ενότητα θα είναι ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας με τον επιδιαιτητή.

Πως λειτουργεί:

Το ζευγάρι που αιτείται :

1. Αφού έχει κάνει είσοδο με τους κωδικούς του επισκέπτεται την ενότητα «επιδιαιτησία».

epidiaaitisia 2

2. Επιλέγει τον αγώνα για τον οποίο θέλει να αναφερθεί ακολουθώντας τα βήματα και περιγράφει το πρόβλημα.

3. Περιμένει απάντηση από τον επιδιαιτητή.

Το ζευγάρι το οποίο είναι οι αντίπαλοι των αιτούντων:


1. Ειδοποιείται με εσωτερικό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας.

2. Λαμβάνει μέρος στη συζήτηση.

epidiaitisia

Σημ1: Οι συζητήσεις με τον επιδιαιτητή θα είναι δημόσιες. Στη συζήτηση του κάθε παιχνιδιού θα επιτρέπεται να συμμετέχουν μόνο οι δύο εμπλεκόμενοι και ο επιδιαιτητής, αλλά θα μπορούν να την παρακολουθούν όλοι οι συμμετέχοντες.

Σημ2: Αν κάποιος από τους δύο εμπλεκόμενους κληθεί ή ερωτηθεί από τον επιδιαιτητή και δεν απαντήσει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, η απόφαση θα βγαίνει με βάση τα λεγόμενα του άλλου παίχτη.

Όλα τα θέματα επιδιαιτησίας μπορείτε να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή στο μενού "Εργαλεία".


live score


Άρθρο 10ο : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Η ενημέρωση των αποτελεσμάτων των αγώνων θα γίνεται με δύο τρόπους:

1. Με e-mail στο 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τον ΝΙΚΗΤΗ μετά το τέλος του αγώνα.

2. Καταχωρώντας το αποτέλεσμα του αγώνα σας στην ενότητα "Αποτελέσματα" στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας.


Αμέσως μετά θα το βλέπετε να προβάλλεται αυτόματα στο Live Score. Όσοι επιλέξετε αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να στείλετε e-mail.

Και για τους δύο τρόπους η τελική ενσωμάτωση στους βαθμολογικούς πίνακες και τους πίνακες των αποτελεσμάτων θα γίνεται από τον κεντρικό διαχειριστή.

Ως ορθή ημερομηνία αγώνα για το αποτέλεσμα και τις προθεσμίες θα υπολογίζεται η ημερομηνία που θα αναγράφεται στο live score ή στο e-mail.
Άρθρο 11ο : ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

Χατζηπαρασκευάς Απόστολος (Πρόεδρος), Αναγνωστόπουλος Κώστας (Επιδιαιτητής-Διαχειριστής-Συντονιστής), Κυριακίδης Τάσος (Τεχνική Υποστήριξη).