Προκήρυξη 9ου Πρωταθλήματος Ανδρών

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΣΕΖΟΝ No:09

Το σωματείο Α.Μ.Π.Σ. Μετεωρίτες (www.metewrites.gr), προκηρύσσει για τα μέλη του το «9ο Πρωτάθλημα Τρελαμένων Τενιστών».

Άρθρο 1ο : ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το σωματείο των Μετεωριτών αποτελεί τον νόμιμο φορέα εκπροσώπησης των Τρελαμένων Τενιστών και η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα πραγματοποιείται μόνο μέσω της εγγραφής μέλους στο μητρώο του σωματείου η οποία ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στο Πρωτάθλημα που υπάρχει στο site των τρελαμένων(trelamenoitenistes.gr).

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ :Από Δευτέρα 19/8/2019 έως και Παρασκευή 6/9/2019

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Για τα εγγεγραμμένα μέλη:

1. Κάνουμε είσοδο στην ιστοσελίδα μας(trelamenoitenistes.gr) με τους κωδικούς μας. Το "Είσοδος" βρίσκεται επάνω και δεξιά.

2. Αφού πλέον έχουμε συνδεθεί στην ιστοσελίδα με τους κωδικούς μας, πατάμε το "Δήλωση Εγγραφής" και εκεί κάνουμε την εγγραφή στο Πρωτάθλημα.

3. Ολοκληρώνουμε την εγγραφή μας καταθέτοντας το κόστος συμμετοχής εντός προθεσμίας των δηλώσεων.

eggrafes 27 1 18

Για τα νέα μέλη:

Για την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι απαραίτητη η εγγραφή στην ιστοσελίδα μας(trelamenoitenistes.gr) ως μέλη (απαιτείται μόνο ένα e-mail).

1. Η εγγραφή στην ιστοσελίδα γίνεται πατώντας στο "Εγγραφή" που βρίσκεται επάνω και δεξιά.

2. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή μέλους ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με τα εγγεγραμμένα μέλη.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο Πρωτάθλημα ελέγξτε τη "Λίστα Συμμετεχόντων" στο menu του 9ου πρωταθλήματος του site,όπου πρέπει να αναγράφεται το όνομα σας.

Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής για όλους είναι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Άρθρο 2ο : ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι μηδενικό για όσα μέλη συμμετείχαν στο 2ο πρωτάθλημα Διπλών και 15€ για εγγεγραμμένα και νέα μέλη και αφορά :

α)Για εγγεγραμμένα μέλη που συμμετείχαν στο 8ο πρωτάθλημα (τακτοποιημένα οικονομικά) , την οικονομική ενίσχυση προς στο σωματείο των Μετεωριτών για τη διοργάνωση του 9ου πρωταθλήματος.

β)Για εγγεγραμμένα μέλη που δεν συμμετείχαν στο 8ο πρωτάθλημα (μη τακτοποιημένα οικονομικά) ,την ετήσια συνδρομή στο σωματείο των Μετεωριτών για το 2019 προκειμένου να συμμετέχουν στο 9ο πρωτάθλημα.

γ)Για νέα μέλη, την εγγραφή και ετήσια συνδρομή στο σωματείο των Μετεωριτών για το 2019 προκειμένου να συμμετέχουν στο 9ο πρωτάθλημα.

Το ποσό της συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί στον παρακάτω αρ.λογαριασμού του σωματείου.Στο καταθετήριο (αν πρόκειται για κατάθεση στο ταμείο) ή στην αιτιολογία (αν πρόκειται για webbanking) αναγράφεται υποχρεωτικά ΠΡΩΤΟ το ονομ/νυμο και ΔΕΥΤΕΡΟ το πατρώνυμο προκειμένου να είναι ευδιάκριτα στην αναφορά που παίρνουμε από την τράπεζα.Επίσης αναγράφεται στην αιτιολογία και:

i. οι λέξεις οικονομική ενίσχυση για εγγεγραμμένα μέλη (τακτοποιημένα οικονομικά) που συμμετείχαν στο 8ο πρωτάθλημα(πιο πάνω περίπτωση α))

ii. οι λέξεις συνδρομή 2019 για εγγεγραμμένα μέλη (τακτοποιημένα οικονομικά) που δεν συμμετείχαν στο 8ο πρωτάθλημα(πιο πάνω περίπτωση β)) και για όλα τα νέα μέλη(πιο πάνω περίπτωση γ)) .

Προσοχή : πιθανή προμήθεια από διατραπεζική συναλλαγή επιβαρύνει τον παίχτη και απαιτεί συμπληρωματική κατάθεση έως το καθαρό συνολικό ποσό των 15€ αν το ποσό της κατάθεσης είναι ελλιπές εξ'αιτίας της προμήθειας αυτής.

Σε περίπτωση ομαδικής κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφονται στο καταθετήριο τα ον/μα και πατρώνυμα όλων των συμμετεχόντων προς αποφυγή παράλειψης εγγραφής κάποιου τρελαμένου.

Τραπεζικός Λογαριασμός του σωματείου

Τράπεζα: Eurobank

Αρ.Λογαριασμού: 0026.0243.78.0200827972

IBAN: GR3602602430000780200827972

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μέχρι Παρασκευή 6/9/2019 και ώρα 23:00 (συμπεριλαμβανομένης και της κατάθεσης του κόστους συμμετοχής)Άρθρο 3ο: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το σύστημα διεξαγωγής είναι Πρωτάθλημα που οδηγεί στην ανάδειξη ενός πρωταθλητή αποτελούμενο από δύο φάσεις :

Α) Φάση των ομίλων : Οι τρελαμένοι που συμμετέχουν εντάσσονται σε ομίλους τριών κατηγοριών (με βάση τη θέση τους στο τελευταίο πρωτάθλημα και τη θέση τους στο ranking) στους οποίους όλοι οι παίκτες κάθε ομίλου παίζουν με όλους του ίδιου ομίλου(round robin) .

Β)Φάση των knock-outs :Μετά το τέλος της Α Φάσης,από κάθε όμιλο ορισμένοι τρελαμένοι ανάλογα με τη θέση κατάταξης στους ομίλους τους ,συνεχίζουν για τη διεκδίκηση της θέσης του πρωταθλητή συμμετέχοντας με διαδικασία knock-out σε 32draw ταμπλό που αναλύεται παρακάτω.

Όσοι συμμετέχουν για πρώτη φορά θα τοποθετηθούν στην Γ΄Κατηγορία.

Στην περίπτωση που υπάρξουν κενά στις κατηγορίες Α και Β από παίχτες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στην 9η σεζόν, τότε αυτά θα καλυφθούν ακολουθώντας με τη σειρά που αναγράφονται τα παρακάτω κριτήρια:

1. Ενεργοποίηση Wild Card συμμετοχών από τους νικητές του ΠΡΟ-ΤΡΕΛ των προηγούμενων σεζόν.

2. Απ'ευθείας τοποθέτηση παιχτών στις κατηγορίες Α και Β με βάση τους βαθμούς τους στην Γενική Κατάταξη (Ranking-Point System).

Η ανάγκη εξάλειψης των μεγάλων διαφορών και η δημιουργία μεγαλύτερης ομοιογένειας σχετικά με το αγωνιστικό επίπεδο των παικτών ίδιου ομίλου,οδηγεί στην απόφαση της δημιουργίας μιας νέας επιπλέον κατηγορίας.

Έτσι από το πρωτάθλημα του Μαρτίου 2020-σεζόν Νο:10 οι κατηγορίες θα είναι 4 : Α,Β,Γ και Δ.

Η διαδικασία μετάβασης από τρεις σε τέσσερις κατηγορίες θα πραγματοποιηθεί με την εξής διαδικασία:

Σε αυτό το Πρωτάθλημα (Σεπτεμβρίου 2019-σεζόν Νο:9) οι παίχτες είναι χωρισμένοι σε 3 Κατηγορίες (Α,Β,Γ) όπως στο τελευταίο (Μαρτίου 2019-σεζόν Νο:8) και σε όλα τα προηγούμενα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΟΜΙΛΟΙ 9ου Πρωταθλήματος

Α Κατηγορία : 2 Όμιλοι των 10 παιχτών

Οι 6 πρώτοι κάθε ομίλου του 9ου θα παίξουν στην Α' κατηγορία του 10ου.

Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου του 9ου συμμετέχουν στην επόμενη Β φάση των knock-outs για την ανάδειξη του πρωταθλητή του 9ου.

Οι 4 τελευταίοι κάθε ομίλου του 9ου θα παίξουν στην Β' κατηγορία του 10ου.

Β Κατηγορία : 4 Όμιλοι των 10 παιχτών

Οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου του 9ου θα παίξουν στην Α' κατηγορία του 10ου.

Οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου του 9ου συμμετέχουν στην επόμενη φάση των knock-outs για την ανάδειξη του πρωταθλητή του 9ου.

Οι 6 τελευταίοι κάθε ομίλου του 9ου θα παίξουν στην Γ' κατηγορία του 10ου και από όλους αυτούς οι 4 "χειρότεροι"*** στην Δ' κατηγορία του 10ου.

Γ Κατηγορία : Ο αριθμός των ομίλων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών και θα καθοριστεί μόλις λήξουν οι εγγραφές.O μέγιστος αριθμός παικτών κάθε ομίλου θα είναι 10.

Οι 4 "καλύτεροι" *** όλων των ομίλων της Γ' του 9ου θα παίξουν στην Β' κατηγορία του 10ου.Όλοι οι υπόλοιποι της Γ' θα αγωνιστούν στη Δ' του 10ου ή πιο πάνω σύμφωνα πάντα με τη θέση τους στο ranking και τα κενά που θα προκύψουν από τους συμμετέχοντες.

Οι 16 "καλύτεροι" *** της κατηγορίας (οι 4-5-6 πρώτοι κάθε ομίλου ανάλογα με τον αριθμό των ομίλων που θα καθοριστούν βάσει των συμμετοχών) συμμετέχουν στην επόμενη φάση των knock-outs για την ανάδειξη του πρωταθλητή του 9ου.

Μια εικόνα της μετάβασης από 3 σε 4 κατηγορίες με ενδεικτικό αριθμό 100 συμμετοχών απεικονίζεται παρακάτω.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΑΠΌ 3 ΣΕ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΜετά το τέλος του 9ου πρωταθλήματος η θέση κατάταξης του κάθε τρελαμένου στον όμιλο καθορίζει και την ένταξη του στην αντίστοιχη κατηγορία του 10ου πρωταθλήματος (Μάρτιος 2020) με βάση τα παραπάνω.Έτσι λοιπόν στο 10ο πρωτάθλημα οι κατηγορίες και οι όμιλοι θα διαμορφωθούν ως εξής :

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΟΜΙΛΟΙ 10ου Πρωταθλήματος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 2 Όμιλοι των 10 παιχτών = (12 από Α + 8 από Β) του 9ου.

Οι 6 πρώτοι κάθε ομίλου του 10ου θα παίξουν στην Α' κατηγορία του 11ου.

Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου του 10ου θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση των knock-outs για την ανάδειξη του πρωταθλητή του 10ου.

Οι 4 τελευταίοι κάθε ομίλου του 10ου θα παίξουν στην Β' κατηγορία του 11ου.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 2 Όμιλοι των 10 παιχτών = (8 από Α + 8 από τη Β +4 από Γ) του 9ου.

Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου του 10ου θα παίξουν στην Α' κατηγορία του 11ου.

Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου του 10ου θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση των knock-outs για την ανάδειξη του πρωταθλητή του 10ου.

Οι 4 τελευταίοι κάθε ομίλου του 10ου θα παίξουν στην Γ' κατηγορία του 11ου.

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : 2 Όμιλοι των 10 παιχτών (24 τελευταίοι - 4 χειρότεροι*** από Β) του 9ου.

Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου του 10ου θα παίξουν στην Β' κατηγορία του 11ου.

Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου του 10ου θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση των knock-outs για την ανάδειξη του πρωταθλητή του 10ου.

Οι 4 τελευταίοι κάθε ομίλου του 10ου θα παίξουν στην Δ' κατηγορία του 11ου.

Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : 4 Όμιλοι των 10 παιχτών (4 "χειρότεροι"*** από Β+ υπόλοιποι από Γ ) του 9ου.

Οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου του 10ου θα παίξουν στην Γ' κατηγορία του 11ου.

Οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου του 10ου συμμετέχουν στην επόμενη φάση των knock-outs για την ανάδειξη του πρωταθλητή του 10ου.PLAY-OUTS 10ου

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε τους τρελαμένους με πολύ υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο από αυτό της κατηγορίας τους,δίνουμε το δικαίωμα-ευκαιρία σε αυτούς που στη φάση των knock-outs θα φτάσουν μέχρι και τους προημιτελικούς,να διεκδικήσουν μια θέση στην πιο πάνω κατηγορία από αυτή που ανέβηκαν,σε αγώνες play-out με τους "χειρότερους"*** που έμειναν σε εκείνη την κατηγορία.

Ετσι όποιος από Δ ή Γ (διεκδικητές) φτάσει στους 8 θα παίξει σε αγώνα play-out με τον χειρότερο της Β ή Α (υπερασπιζόμενοι) αντίστοιχα και :

α)εάν ο νικητής είναι αυτός της Β ή της Α(υπερασπιζόμενος),τότε αυτός θα αγωνίζεται στο επόμενο πρωτάθλημα στην Β ή Α αντίστοιχα.Ο διεκδικητής θα αγωνίζεται στην επόμενη κατηγορία Γ ή Β στην οποία ανέβηκε.

β)εάν ο νικητής είναι αυτός της Δ ή της Γ (διεκδικητής),τότε αυτός θα αγωνίζεται στο επόμενο πρωτάθλημα στην Β ή Α αντίστοιχα.Ο ηττημένος θα παίξει σε αγώνα play-out με τον χειρότερο της Γ ή Β και :

βi)εάν ο νικητής είναι ο υπερασπιζόμενος από την Β ή Α τότε αυτός θα αγωνίζεται στο επόμενο πρωτάθλημα στην Γ ή Β αντίστοιχα.Ο ηττημένος θα αγωνίζεται στην Δ ή Γ.

βii)εάν ο νικητής είναι ο υπερασπιζόμενος από την Γ ή Β τότε αυτός θα αγωνίζεται στο επόμενο πρωτάθλημα στην Γ ή Β αντίστοιχα.Ο ηττημένος θα αγωνίζεται στην Δ ή Γ.

Οι παραπάνω περιπτώσεις απεικονίζονται στην πιο κάτω φωτογραφία.

play outs *** Οι ¨καλύτεροι¨ παίκτες ίδιων κατηγοριών διαφορετικών ομίλων καθορίζονται από τα εξής με σειρά κατάταξης κριτήρια :

1. Περισσότερες νίκες

2. Περισσότερα πραγματοποιημένα παιχνίδια

3. Υψηλότερο ποσοστό κερδισμένων σετ

4. Υψηλότερο ποσοστό κερδισμένων games

5. Περισσότερα νικηφόρα σετ

6. Περισσότερα νικηφόρα games

7. Υψηλότερη θέση στο ranking

8. Κλήρωση

και οι ¨χειρότεροι¨ αντίστροφα :

1. Λιγότερες νίκες

2. Λιγότερα πραγματοποιημένα παιχνίδια

3. Χαμηλότερο ποσοστό κερδισμένων σετ

4. Χαμηλότερο ποσοστό κερδισμένων games

5. Λιγότερα νικηφόρα σετ

6. Λιγότερα νικηφόρα games

7. Χαμηλότερη θέση στο ranking

8. ΚλήρωσηΆρθρο 4ο : ΔΙΑΡΚΕΙΑ -ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ (φάση ομίλων) : Από Δευτέρα 9/9/2019 έως και Κυριακή 10/11/2019

1η Περίοδος: Αγώνες 1ης, 2ης και 3ης αγωνιστικής από Δευτέρα 9/9/2019 έως και Κυριακή 29/9/2019

2η Περίοδος: Αγώνες 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής από Δευτέρα 30/9/2019 έως και Κυριακή 20/10/2019

3η Περίοδος: Αγώνες 7ης,8ης και 9ης αγωνιστικής από Δευτέρα 21/10/2019 έως και Κυριακή 10/11/2019

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (ΝΟΚ-ΑΟΥΤ):

ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 : έως και τις 17/11/2019

ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 : έως και τις 21/11/2019

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ : έως και τις 24/11/2019

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ : έως και τις 28/11/2019

ΤΕΛΙΚΟΣ : ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12/2019Άρθρο 5ο : ΕΠΑΘΛΑ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Στους διακριθέντες στο Πρωτάθλημα θα απονεμηθούν τα παρακάτω έπαθλα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Κύπελλο Πρωταθλητή και κύπελλο δεύτερης θέσης για τους 2 φιναλίστ του μεγάλου τελικού.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΜΙΛΩΝ

Κύπελλα σε όλους τους 1ους των ομίλων σε όλες τις κατηγορίες. Σε κάθε κύπελλο θα αναγράφεται η κατηγορία και ο όμιλος του νικητή.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ

Μετάλλια σε όλους όσους ανεβούν κατηγορία από όλες τις κατηγορίες και από κάθε όμιλο + στους 4 πρώτους από κάθε όμιλο της Α' Κατηγορίας (εξαιρούνται όλοι οι πρώτοι των ομίλων επειδή θα πάρουν κύπελλο).

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥΆρθρο 6ο : ΠΟΝΤΟΙ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

α) ΑΓΩΝΑ

Ο νικητής κάθε αγώνα θα παίρνει 2 βαθμούς και ο ηττημένος 1 βαθμό.

Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται στα 2 νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση που το σκορ είναι 1-1 σετ, τότε θα ακολουθεί κανονικά και 3ο σετ για να βγει ο τελικός νικητής.

Κατ'εξαίρεση σε όσα παιχνίδια γίνουν σε γήπεδο επί πληρωμή, ο γηπεδούχος θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει αντί για 3ο σετ tie-break στους 10 πόντους για να βγει ο νικητής.

Κάθε παιχνίδι που θα κρίνεται στο tie-break θα υπολογίζεται από το σύστημα ως 3ο σετ με σκορ 7-6 υπέρ του νικητή.

Αν κάποιος αγώνας δεν πραγματοποιηθεί και οι δύο παίχτες θα παίρνουν 0 βαθμούς.

Αγώνας για τον οποίο δεν θα υπάρχει ενημέρωση αποτελέσματος εντός προθεσμίας και οι δύο παίκτες θα παίρνουν 0 βαθμούς.

Σε περίπτωση τραυματισμού ή εγκατάλειψης ενός παίχτη με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώνεται στον άλλο παίχτη με σκορ 6-0 6-0 και δεν επαναλαμβάνεται.

Αν κάποιος παίχτης αποσυρθεί για οποιοδήποτε λόγο από το πρωτάθλημα, διατηρεί τους βαθμούς που έχει μέχρι εκείνη τη στιγμή και χάνει άνευ αγώνα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αυτό γίνεται για την αποφυγή μείωσης των πόντων κατάταξης του αποσυρόμενου στο συνολικό ranking.

β) ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ομίλων - φάσης knock-out

Οι πόντοι των παικτών ανάλογα με την κατάταξη τους στους ομίλους της κάθε κατηγορίας και της πορείας τους στη Β φάση του 8ου,9ου,10ου και 11ου πρωταθλήματος είναι :

pontoi katataksis
Αν δύο ή και περισσότεροι παίχτες ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα, τα κριτήρια θα είναι τα εξής:

1. Διαφορά σετ (κερδισμένα σετ – χαμένα σετ = διαφορά σετ)

2. Διαφορά games (κερδισμένα games – χαμένα games = διαφορά games)

3. Νικηφόρα σετ

4. Νικηφόρα games

5. Θέση στο ranking

6. Κλήρωση

γ) ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (RANKING)

Οι πόντοι του κάθε τρελαμένου στη Γενική Κατάταξη (Ranking) είναι το άθροισμα των πόντων του στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα-σεζόν.

 

Άρθρο 7ο :ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η διεξαγωγή ενός αγώνα είναι αποκλειστική ευθύνη των δύο αντιπάλων και γι'αυτό προυποθέτει θετική στάση από την αρχική φάση της επικοινωνίας για τον ορισμό του μέχρι και το τέλος του.

Η απαξίωση και η δημιουργία προβλημάτων δεν αρμόζει σε κανέναν μας και πολύ περισσότερο στη διεξαγωγή ενός τέτοιου πρωταθλήματος.

Προηγούμενη εμπειρία από φαινόμενα αναβλητικότητας και αδιαφορίας των παικτών σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων,επιβάλλει την απόλυτη τήρηση και εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος των αγώνων με σκοπό την διασφάλιση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος και την προστασία των συνεπών τρελαμένων επιβραβεύοντας έτσι την συμπεριφορά και νοοτροπία τους.Καμμία αναβολή λοιπόν δεν θα δοθεί και για οποιοδήποτε λόγο.

Για τη διευκόλυνση επίτευξης της απόλυτης τήρησης του χρονοδιαγράμματος θα φτιαχτεί και θα σας δοθεί μηχανισμός κλεισίματος αγώνων από την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας μας καθώς και εγχειρίδιο χρήσης του με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κατά την εγγραφή σας στο Πρωτάθλημα εκτός των άλλων θα ζητηθεί από όλους κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Θα ενημερωθείτε για τα τηλέφωνα των παιχτών με εσωτερικό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας (βλέπε παρακάτω).

Στην ιστοσελίδα μας θα υπάρχει αναρτημένο το πρόγραμμα των αγωνιστικών όλης της σεζόν, όπου θα ενημερώνονται οι αγωνιζόμενοι και θα συνεννοούνται μεταξύ τους για να παίξουν τον αγώνα τους.

Σε κάθε ζευγάρι θα υπάρχει κάποιος «γηπεδούχος» (αυτός που το όνομα του αναγράφεται πρώτο).

Σε κάποια παιχνίδια του κάθε ομίλου υπάρχει το διακριτικό σημάδι Η σε φιλοξενούμενο. Σε αυτούς τους αγώνες θεωρείται γηπεδούχος αυτός με το σημάδι Η στο όνομα του.

Η επιλογή του αντιπάλου με τον οποίο θα ορίζεται κάποιος γηπεδούχος ή φιλοξενούμενος, είναι τυχαία και ορίζεται από το σύστημα αυτόματα.

Η κανονική διάρκεια αγωνιστικών είναι χωρισμένη σε 3 περιόδους όπου οι παίχτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τους αγώνες τους εντός προθεσμίας ανεξαρτήτου σειράς.

Οι παίχτες θα έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις ανάλογα με το αν είναι γηπεδούχοι ή φιλοξενούμενοι.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Γηπεδούχος:

Έχει την ευθύνη της επικοινωνίας εξίσου με τον φιλοξενούμενο.

Επιλέγει το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Το γήπεδο πρέπει να είναι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αν το γήπεδο είναι επί πληρωμή αναλαμβάνει τα έξοδα και ενημερώνει αν θα γίνει στα 3 σετ ή αντί για 3ο σετ θα έχει tie-break στους 10 πόντους.

Συμφωνεί από κοινού με τον φιλοξενούμενο για την ημέρα και ώρα που θα παίξουν.

Αν είναι ο νικητής ενημερώνει για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αν αντιμετωπίσει αδυναμία επικοινωνίας εξ'αιτίας του φιλοξενούμενου ενημερώνει τον επιδιαιτητή προκειμένου να του καταχωρηθεί υπέρ του ο αγώνας.

Αν αντιμετωπίσει άρνηση, ασυνεννοησία ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ενημερώνει τον επιδιαιτητή προκειμένου να του καταχωρηθεί υπέρ του ο αγώνας.

Γηπεδούχος στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (ΝΟΚ-ΑΟΥΤ) είναι ο παίχτης από την μεγαλύτερη κατηγορία.

Αν οι δύο αντίπαλοι είναι από την ίδια κατηγορία τότε γηπεδούχος είναι αυτός που τερμάτισε στην υψηλότερη θέση στον όμιλο.

Αν και πάλι δεν προκύπτει γηπεδούχος τότε μετράει η υψηλότερη θέση στο point system.!!! (Ranking)

Ο Φιλοξενούμενος:

Έχει την ευθύνη της επικοινωνίας εξίσου με τον γηπεδούχο.

Ενημερώνεται από τον γηπεδούχο για το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας. Αν το γήπεδο είναι επί πληρωμή ενημερώνει τον γηπεδούχο αν πρόκειται να συμμετέχει οικιοθελώς στα έξοδα της ενοικίασης του γηπέδου.

Συμφωνεί από κοινού με τον γηπεδούχο για την ημέρα και ώρα που θα παίξουν.

Επιλέγει τις μπάλες του αγώνα (εάν κάποιος από τους δύο ανοίξει καινούρια κονσέρβα με μπάλες, τότε ο αγώνας θα γίνει με τις καινούριες).

Αν είναι ο νικητής ενημερώνει για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αν αντιμετωπίσει αδυναμία επικοινωνίας εξ'αιτίας του γηπεδούχου ενημερώνει τον επιδιαιτητή προκειμένου να του καταχωρηθεί υπέρ του ο αγώνας.

Αν αντιμετωπίσει άρνηση, ασυνεννοησία ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ενημερώνει τον επιδιαιτητή προκειμένου να καταχωρηθεί υπέρ του ο αγώνας.

Άρθρο 8ο : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς τους συντονιστές με E-mail στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από τους συντονιστές προς τους συμμετέχοντες με:

1)ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Ο εσωτερικός μηχανισμός μηνυμάτων είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα επικοινωνίας των συντονιστών με τους συμμετέχοντες μέσω της ιστοσελίδας μας.

Θα ενημερώνεστε είτε με ομαδικό είτε με προσωπικό μήνυμα κάθε φορά που θα έχουμε κάτι να σας ανακοινώσουμε. Mε αυτόν τον τρόπο θα λάβετε και τα τηλέφωνα των αντιπάλων σας.

Τα μηνύματα θα τα βλέπετε εφόσον κάνετε είσοδο με τους κωδικούς σας.

Πως λειτουργεί:

Κάθε φορά που θα έχετε ένα νέο μήνυμα θα εμφανίζεται η κόκκινη μπάρα που βλέπετε στη φωτογραφία, όπου αν πατήσετε επάνω το διαβάζετε απ'ευθείας.

minima 16 1

Όλα τα μηνύματα σας μπορείτε να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή στο μενού "Εργαλεία".

minimata 16 1

Οι συντονιστές θα φροντίζουν να σας κρατούν ενήμερους για ότι σας αφορά αλλά δεν φέρουν καμία ευθύνη αν δεν λάβετε κάποια ειδοποίηση από δική σας παράληψη.

2) E-mail

3) Sms

4) Τηλέφωνο

5) Facebook

6) Site των τρελαμένωνΆρθρο 9ο : ΕΠΙΔΙΑIΤΗΣΙΑ

ΕΠΙΔΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Για θέματα επιδιαιτησίας θα απευθύνεστε στην ενότητα «Επιδιαιτησία» που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα. Η ενότητα θα είναι ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας με τον επιδιαιτητή.

Πως λειτουργεί:

Ο αιτών:

1. Αφού έχει κάνει είσοδο με τους κωδικούς του επισκέπτεται την ενότητα «επιδιαιτησία».

epidiaaitisia 2

2. Επιλέγει τον αγώνα για τον οποίο θέλει να αναφερθεί ακολουθώντας τα βήματα και περιγράφει το πρόβλημα.

3. Περιμένει απάντηση από τον επιδιαιτητή.

Ο αντίπαλος του αιτούντος:

1. Ειδοποιείται με εσωτερικό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας.

2. Λαμβάνει μέρος στη συζήτηση.

epidiaitisia

Σημ1: Οι συζητήσεις με τον επιδιαιτητή θα είναι δημόσιες. Στη συζήτηση του κάθε παιχνιδιού θα επιτρέπεται να συμμετέχουν μόνο οι δύο εμπλεκόμενοι και ο επιδιαιτητής, αλλά θα μπορούν να την παρακολουθούν όλοι οι συμμετέχοντες.

Σημ2: Αν κάποιος από τους δύο εμπλεκόμενους κληθεί ή ερωτηθεί από τον επιδιαιτητή και δεν απαντήσει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, η απόφαση θα βγαίνει με βάση τα λεγόμενα του άλλου παίχτη.

Όλα τα θέματα επιδιαιτησίας μπορείτε να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή στο μενού "Εργαλεία".

epidiaitisia 16 1

 

Άρθρο 10ο : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Η ενημέρωση των αποτελεσμάτων των αγώνων θα γίνεται με δύο τρόπους:

1. Με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τον ΝΙΚΗΤΗ μετά το τέλος του αγώνα.

2. Καταχωρώντας το αποτέλεσμα του αγώνα σας στην ενότητα "Αποτελέσματα" στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας.

live score
Αμέσως μετά θα το βλέπετε να προβάλλεται αυτόματα στο Live Score. Όσοι επιλέξετε αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να στείλετε e-mail.

Και για τους δύο τρόπους η τελική ενσωμάτωση στους βαθμολογικούς πίνακες και τους πίνακες των αποτελεσμάτων θα γίνεται από τον κεντρικό διαχειριστή.

Ως ορθή ημερομηνία αγώνα για το αποτέλεσμα και τις προθεσμίες θα υπολογίζεται η ημερομηνία που θα αναγράφεται στο live score ή στο e-mail.

Άρθρο 11ο : ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

Χατζηπαρασκευάς Απόστολος (Πρόεδρος), Αναγνωστόπουλος Κώστας (Επιδιαιτητής-Διαχειριστής-Συντονιστής), Κυριακίδης Τάσος (Τεχνική Υποστήριξη).