Προκύρηξη 2ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Τρελαμένων

79376210 2554619684633348 3111476301534330880 n

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΡΕΛΑΜΕΝΩΝ

ΣΚΟΠΟΣ:
Ο φιλανθρωπικός σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι δύο πακέτα μακαρόνια, ρύζι, φακές κλπ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Έχουν όλοι απεριόριστα.Είναι αγώνες διπλών ανοικτής κατηγορίας (ανεξαρτήτου φύλου κι ηλικίας). Τα αντίπαλα ζευγάρια μπορούν να αποτελούνται από άνδρες, γυναίκες, έναν άνδρα και μια γυναίκα, ένα παιδί κι έναν ενήλικα (πατέρα-γιο/κόρη, μητέρα- γιο/κόρη, προπονητή-παίκτη κλπ).

Μέγιστος αριθμός ζευγαριών : 12

 Εννοείται φυσικά πως όσοι θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο,δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή στο τουρνουά.

Ένας καφές,μια ζεστή καλημέρα με ανταλλαγή ευχών,μια καλή παρέα και κουβεντούλα με προτάσεις και ιδέες είναι αυτό που χρειαζόμαστε αυτή την Κυριακή.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 

Ώρα προσέλευσης : 10:45

Τα πρώτα 12 ζευγάρια που θα δηλώσουν συμμετοχή στο site των τρελαμένων,θα χωριστούν σε δύο ομίλους A και Β με κλήρωση πριν την έναρξη και θα παίξουν 5 παιχνίδια των 20 λεπτών,όλοι με όλους του ομίλου τους(round-robin),από 11:00 έως 14:20 (χρονοδιάγραμμα-φωτο).
Σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου καταγράφονται μόνο τα games ( no Ad ) που έχουν κερδίσει και χάσει τα ζευγάρια μέσα στη διάρκεια των 20min.H διαφορά (κερδισμένα-χαμένα) του συνόλου των games διαμορφώνει την κατάταξη στη βαθμολογία των ομίλων.
(Ο χρόνος θα τροποποιηθεί ανάλογα με τις συμμετοχές-μόνο αν είναι λιγότερες).
Οι 2 πρώτοι των 2 ομίλων θα παίξουν χιαστί μεταξύ τους ένα κανονικό σετ για την ανάδειξη των finalists στις 14:30.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15:00 για την ανάδειξη του νικητή μετά από ένα νικηφόρο κανονικό σετ.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

1. Κάνουμε είσοδο στην ιστοσελίδα με τους κωδικούς μας. Το "Είσοδος" βρίσκεται επάνω και δεξιά.
2. Αφού πλέον έχουμε συνδεθεί στην ιστοσελίδα με τους κωδικούς μας, πατάμε το "Δήλωση Εγγραφής"  στο μενού "Τουρνουά" και εκεί κάνουμε την εγγραφή στο 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά. Στην φόρμα δηλώνονται και οι δύο παίκτες του ζευγαριού. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΟΝΟ ΕΓΓΡΑΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ trelamenoitenistes.gr ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ. Ο δεύτερος παίκτης της ομάδας ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είναι εγγεγραμένος στο trelamenoitenistes.gr.

 ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2ου φιλανθρωπικου τουρνουα