Σχετικά με μας...

Σχετικά με μας

Το 2009, μια παρέα ερασιτεχνών παιχτών στη Θεσσαλονίκη σκέφτηκε πως θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον αντί να παίζουνε μεταξύ τους φιλικά, να διοργανώσουν ένα τουρνουά κι ο νικητής να πάρει ένα κύπελλο.
Η διαδικασία θα ήταν απλή. Θα συνεννοούνται οι παίχτες μεταξύ τους και θα παίζουν το παιχνίδι τους όπου θέλουν. Ο νικητής θα ενημερώνει για το σκορ και τέλος.
Το τουρνουά εκείνο αριθμούσε μόλις 16 παίχτες. Η ιδέα όμως ήταν καλή... κι άρεσε!!
Στο επόμενο ήρθαν κι άλλοι και μετά ακόμη περισσότεροι. Η παρέα όλο και μεγάλωνε με φίλους που ο ένας έφερνε τον άλλον.
Τα τουρνουά γέμιζαν με κόσμο κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου, γιατί είχαν καταφέρει κάτι σημαντικό. Είχαν μιλήσει στην καρδιά του ερασιτέχνη παίχτη. Είχαν ακουμπήσει με ανιδιοτέλεια την πιο ευαίσθητη χορδή του... την τρέλα του!! Οι παίχτες το βλέπουν, το αισθάνονται από τη πρώτη στιγμή.
Πλέον στα γήπεδα, μας ξέρουν με το όνομα μας.
Είμαστε... οι «Τρελαμένοι Τενίστες».

Σχετικά με την ιστοσελίδα μας

Ευελπιστούμε ότι θα καταφέρει ο ιστότοπος αυτός να γίνει ο τόπος συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων, γνωριμίας αλλά και ενημέρωσης σχετικά με το ερασιτεχνικό τένις και τα θέματα γύρω από αυτό, με κέντρο πάντα τους Τρελαμένους Τενίστες.
Ο ιστότοπος επιχειρεί να είναι κάτι το «ζωντανό» με διαδραστικότητα μεταξύ τις ομάδας υποστήριξης του ιστότοπου και των μελών του.
Κάθε παρατήρηση, ιδέα, πρόταση και υπόδειξη θα είναι καλοδεχούμενη και συζητήσιμη με την ομάδα του trelamenoitenistes.gr. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε, να λάβετε ενεργώ ρόλο και συμμετοχή σε κάθε πτυχή του ιστότοπου αυτού και των ενεργειών του.
Στο φόρουμ θα βρείτε τις ενότητες εκείνες όπου μπορούν να συζητηθούν όλα τα θέματα καθώς και η πορεία «πλεύσης» του ιστότοπου μας.
Η ιστοσελίδα είναι ανοιχτή σε όλους τους Συλλόγους και Clubs να δημοσιοποιήαουν τα τουρνουά, τις εκδηλώσεις τους ή ότι άλλο νομίζουν ότι αφορά τους παίχτες και όσους άλλους ασχολούνται με το τένις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mai με το κείμενο και τις φωτογραφίες που θα το συνοδεύουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κι εμείς θα το δημοσιεύσουμε εντός 24ωρου.
Σε αυτό το σημείο να σας ευχαριστήσουμε και πάλι που αποφασίσατε να ανήκετε στην on-line κοινότητα των Τρελαμένων και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να τα καταφέρουμε.